• (+30) 212.107.3000
  • Λεωφ. Βουλιαγμένης 564, Άλιμος, ΤΚ 17456, Αθήνα
  • info@kwcosmos.gr
× Αναζήτηση ακινήτου
× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Ποιοι Είμαστε

Το γραφείο μας, Keller Williams Cosmos, είναι ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας της Keller Williams Realty Inc., μίας εκ των κορυφαίων εταιριών ακινήτων σε παγκόσμια κλίμακα, με 36 έτη ανοδικής πορείας στο χώρο, δίκτυο συνεργατών που ξεπερνούν τις 165.000 και περισσότερα από 1000 γραφεία σε 36 χώρες.
Βρισκόμαστε στην περιοχή των νοτίων προαστίων της Αθήνας, έχοντας ένα δυνατό δίκτυο συνεργατών στον ευρύτερο τομέα της Αθήνας και των προαστίων, έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες σας παντού.

Πρωταρχικό μας μέλημα ο 'Ανθρωπος, τόσο ως Πελάτης όσο και ως Συνεργάτης! Γι'αυτό:

- Εστιάζουμε τις υπηρεσίες μας στη γρήγορη και αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών του αγοραστή / πωλητή και στην παροχή υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικών υπηρεσιών που εξελίσσονται, διευρύνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς.
- Διαθέτουμε ένα οργανωμένο σύστημα εκτίμησης, προώθησης, αγοράς/πώλησης, μίσθωσης, διαχείρισης, αναβάθμισης του ακινήτου σας!
- Στόχος μας είναι να δώσουμε στον κάθε πελάτη την αξία που του αρμόζει, συμβουλές και κατευθύνσεις για το πως να αξιοποιήσει το ακίνητο του ή να βρει το ακίνητο που αναζητά, στην πραγματική του αξία.
- Αποστολή μας είναι να εκπαιδεύσουμε και να αναπτύξουμε κάθε συνεργάτη μας χωριστά ώστε να τον βοηθήσουμε να επιτύχει τους επαγγελματικούς στόχους του και να έχει την ποιότητα ζωής που ονειρεύεται
- Όραμά μας είναι να αποτελούμε αναμφισβήτητη επιλογή τόσο για Πελάτες, όσο και για Συνεργάτες!

Ελάτε στον κόσμο της Keller Williams Cosmos!