• (+30) 212.107.3000
  • Λεωφ. Βουλιαγμένης 564, Άλιμος, ΤΚ 17456, Αθήνα
  • info@kwcosmos.gr
× Αναζήτηση ακινήτου
× Συνδεδεμένος ως (Αποσύνδεση)

Οι Υπηρεσίες μας

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για την αναζήτηση του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μέσα από τα εκατοντάδες ακίνητα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας οι επενδυτικές ευκαιρίες, η διαθεσιμότητα και η ποικιλία των ακινήτων μας θα καλύψουν με βεβαιότητα τις ανάγκες σας

Αγοραπωλησίες – Εκμισθώσεις

Αξιοποιήστε την εμπειρία μας για την διευθέτηση και λήψη των επενδυτικών σας αποφάσεων. Αναλαμβάνουμε να σας παρουσιάσουμε τα ακίνητα που πληρούν τις προϋποθέσεις των κριτηρίων αναζήτησης που θέτετε ή να προωθήσουμε προς πώληση-εκμίσθωση το ακίνητο  σας.

Eκτίμηση Αξίας και Αξιολόγηση

Τα στελέχη μας και το δίκτυο συμβούλων - συνεργατών της εταιρείας μας αποτελούν τους κατάλληλους εκτιμητές της αξίας και της αξιολόγησης για τον σχεδιασμό της πώλησης ή της εκμίσθωσης του ακινήτου σας.

Εργασίες Ανακατασκευής / Ανακαίνισης / Διακόσμησης

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση εργασιών ανακατασκευής - ανακαίνισης - διακόσμησης διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, εξοχικών κατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων. Με κατάλληλο δίκτυο επαγγελματιών του χώρου της δόμησης - διακόσμησης εξυπηρετούμε πλήρως τη διαμόρφωση του χώρου σας.

Στοχεύουμε:

● Στην αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση του προς πώληση-εκμίσθωση ακινήτου σας.

● Στην εξασφάλιση των αποδοτικότερων και αποτελεσματικότερων όρων αγοράς.

● Στη ρεαλιστική διασφάλιση κάλυψης των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

● Στην χρηματοοικονομική σας διευκόλυνση μέσω της εξασφάλισης δανείων, υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών.

● Στη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων με απόλυτη διαφάνεια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Γιατί η διεθνής πελατεία μας και το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο των γραφείων μας, ανοίγει ευρύτερες προοπτικές για τις προσφορές ή ζητήσεις σας.

Γιατί η καθοδήγηση σας από καλά καταρτισμένους Σύμβουλους Ακινήτων του γραφείου μας και το δίκτυο επαγγελματιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε (Συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, φοροτεχνικοί, τεχνίτες κλπ.), θα καλύψει συνολικά τις ανάγκες σας και όπου χρειαστεί θα σας προστατέψει.

Γιατί το πελατολόγιο και τα πραγματικά διαθέσιμα ακίνητα, οι επενδυτικές ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται, η εμπειρία μας στην διαπραγμάτευση και η καλή γνώση της αγοράς, θα σας αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος.